blogi

JYA Kyläpäivä
22.04.2017

Jo perinteeksi muodostunut koko perheen täysin maksuton JYA Kyläpäivä-tapahtuma järjestetään 13.05.2017 kello 10:00-14:00 välisenä aikana. Paikkana toimistomme Länsi-Pakilassa osoitteessa Pakilantie 71.

Ohjelmassa on tällä kertaa mm:

 

Ilmainen kirpputoripöytä 20 nopeimmalle varaajalle. Varaukset osoitteeseen kaarina.kohonen@jya.fi.

 

 

 

 

Sata ensimmäistä paikalle saapujaa saavat lahjaksi tyylikään ämpärin, jossa yllätyssisältö (yksi ämpäri per perhekunta).

 

 

 

 

Grillimakkaraa ja vohveleita asiaankuuluvine tykötarpeineen, kyytipoikana kahvia ja mehua. Grillimestarina itse Mika Hautala.

 

 

 

Lapsille piirustukilpailu teemalla ”minun unelmakotini”, palkintona leffaliput voittajalle ja tämän perheelle..

 

 

 

 

Televisioistakin tuttu Perttu Sirviö  opastaa kaikissa rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä asioissa.

 

 

 

 

Koko kansan suosikkisisustaja Teuvo Loman neuvoo ja inspiroi sinua kotisi kalustamiseen ja sisustamiseen liittyvissä asioissa.

 

 

 

 

Tapahtuman juontajana toimii koko kansan rakastama Leo ”Leksa” Silolahti.

 

 

 

 

RTV:n ammattilaiset kertovat rakentamiseen ja remontointiin tarvitsemistasi tarvikkeista ja työkaluista. Osallistu samalla arvontaan, jossa palkintona 200 € lahjakortti.

 

 

 

Askarruttaako talosi kunto? SUORAA:n edustajien kanssa voit keskutella kaikista rakennuksen kuntoselvityksiin liittyvistä asioista, kysy samalla ilmaisesta rakennuksen huoltokirja-sovelluksesta. Lisäksi kaikille on tarjolla heliumpallo!

 

 

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Pohjantähti on paikalla kartoittamassa vakuutusturvaan liittyviä asioita. Poikkea juttelemassa ja ota samalla autollesi kaskovakuutus 25 % alennettuun hintaan.

 

 

 

Pakinkylän VPK esittelee kalustoaan ja toimintaansa sekä jakaa kullanarvoisia turvallisuuteen liittyviä neuvoja.

 

 

 

 

100 vuotista olemassaoloaan tänä vuonna juhliva Helsingin Palloseura on paikalla kertomassa toiminnastaan ja järjestämässä jalkopalloaiheista ohjelmaa.

 

 

 

 

JuriNet Lakipalveluiden edustajille ei mikään juridiikkaan liittyvä ole vierasta, joten kysele rohkeasti kaikista mieltäsi askarruttavista lakiasioista.

 

 

 

Paikalla ovat tietenkin myös JYA Housing LKV:n energiset ja osaavat asuntokaupan huippuammattilaiset, nykäise vain hihasta ja asunnonvaihto voi alkaa.

 

 

 

Lisäksi paljon muuta hauskaa ohjelmaa, jonka näet vain tulemalla paikan päälle.

Sydämellisesti tervetuloa koko perheen voimin!

 

Aikaisemmat kirjoitukset