JYA Housing LKV Suomen Asuntomessuilla 10.7.-9.8.2015
06.07.2015

Vuosittaiset Suomen Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Vantaan Kivistössä. Kesäinen tapahtuma kerää joka vuosi tuhansia kävijöitä. Tänäkin vuonna messut esittelevät edellä kävijöitä: sisustuksen, asumisen ja rakentamisen uusia tuulia esittelevät lukuisat messukodit!

Ensi kuussa järjestettävien messujen pääteemoja ovat helppo ja sujuva arki ja asumisen monet muodot. Teemat on otettu huomioon jo messualuetta kaavoitettaessa: leveät kulkuväylät tekevät lasten koulumatkoista turvallisempia, ja kevyt liikenne on suunniteltu käyttäjäturvalliseksi. Sujuva arki ja käytännöllisyys näkyvät myös asuntorakentamisen ratkaisuissa. Sujuvaa arkea voivat olla iso lastenhuone lähellä kodinhoitohuonetta sekä tilavat työtilat tai kotitoimisto kodin yhteydessä. Nykyaikaisen asumisen suurimpia trendejä onkin tehdä kodista arjen monitoimitila.

Helppo, sujuva arki ja asumisen monet muodot ovat Asuntomessujen pääteemoja!

Suomen Asuntomessut esittelee pääkaupunkiseudulle leimallista asumismuotojen moninaisuutta vuokrakerrostalosta omakotitaloihin. Myös kerros-ja rivitaloasuminen saavat ansaitsemansa huomion tänä vuonna. Noin 180 asunnon puukerrostalosta esittelyssä on kolme asuntoa, Spinelli-talon ja vuokrakerrostalon asunnoista on esillä kustakin kaksi asuntoa. Messujen erikoisuutena on loft-kerrostalon ja -rivitalon kokonaisuus: tästä trendikkäästä 37 asunnon kokonaisuudesta esitellään kolme kotia. Pientaloja on esitteillä 28. Erityisesti pientalorakentajat ovat keskittyneet talojensa suunnittelussa arkea helpottaviin ratkaisuihin.

JYA Housing LKV on mukana koko asuntomessujen ajan 10.7.-9.8.2015. Tervetuloa keskustelemaan välittäjiemme kanssa! Osallistu myös lahjakortin arvontaan!

Tutustu Suomen Asuntomessujen tapahtumiin täällä.

IMG_1673