Lupa vaihtaa vakuutti Ninan: JYA Housing LKV on se oikea
31.08.2016

Kyläpäiviltä se myyntiajatus sitten lähti.

Nina Koskenniska osallistui toukokuussa JYA Housing LKV:n järjestämille Kyläpäiville. Nurmijärven Klaukkalassa asuva nainen tuli Kyläpäiville Helsinkiin nauttimaan kesäpäivätunnelmasta ja erityisesti kirpputorille. Asunnon myynti ei ollut toukokuussa vielä ajankohtainen, vaikka asia olikin käynyt mielessä.

Nina Koskenniska sai idean asunnonmyyntiin toukokuun Kyläpäiviltä.

Nina Koskenniska sai idean asunnonmyyntiin toukokuun Kyläpäiviltä.

“Klaukkalasta oli helppo tulla tänne autolla ja tuumin, että Helsinki vähän isompana pitäjänä on tehokkaampi myyntimiljöö minun ja tyttäreni vaatteille ja tavaroille. Ajattelin, että voin siinä samalla kysellä – ilman sitoumuksia – vähän nykyisistä markkinahinnoista ja myyntiajoista.” Asuntokauppoja viimeksi 10 vuotta sitten tehnyt Nina halusi lisäksi kuulla, mitkä asuinalueet pääkaupunkiseudulla vastaisivat hänen toiveitaan ja olisivat neliöiden osalta sopivia budjetille.

Myyntijohtaja Jussi-Pekka Kajaala kertoo, että usea Kyläpäivien kävijä on kiitellyt sitä, että tunnelmaltaan rennossa tapahtumassa on ollut helppoa lähestyä kiinteistönvälittäjää. “Jaamme mielellämme asiantuntemustamme. Asunnon myyminen ja uuden kodin hankinta on iso ja tärkeä asia, jota ei tehdä ihan joka päivä. Myös ‘Lupa vaihtaa’ –konseptimme, eli 30 päivän vaihtotakuu on saanut paljon hyvää palautetta”, sanoo tyytyväisen oloinen Jussi-Pekka.

‘Lupa vaihtaa’ sekä JYA:n välittäjien asiantuntemus ja hyvä henkilökemia vakuuttivat Ninan siitä, että JYA Housing LKV on oikea kumppani asunnonmyyntiin.

‘Lupa vaihtaa’ sekä JYA:n välittäjien asiantuntemus ja hyvä henkilökemia vakuuttivat Ninan siitä, että JYA Housing LKV on oikea kumppani asunnonmyyntiin. “Tuli tunne, että JYA:lla myynti hoidetaan ammattitaidolla, innolla ja isolla sydämellä. Miksipä muuten he lupaisivat, että saan vaihtaa välittäjää ilman kuluja, jos en ole tyytyväinen.”

Mikä on Ninan asuntomyyntitilanne nyt? Kesän asiaa tuumailtuaan Nina päätti, että oikea aika myydä on nyt. Sopimus JYA:n kanssa on tehty, kuvat otettu ja ensimmäisistä näytöistä sovittu.

Lue lisää ja kurkista Ninan kotiin
JYA ja lupa vaihtaa – 30 päivän vaihtotakuu, ensimmäisenä ja ainoana Suomessa.

Onko Ninan asunto sinun unelmakotisi? Kurkista ja klikkaa myynti-ilmoitukseen!