Välittäjän ammattitaito on toimintamme keskiössä
04.09.2015

suomen_kartta

JYA-välittäjä on alansa asiantuntija. Kun on kyseessä suomalaisten suurin kansallinen omaisuus, on välittäjällä suuri vastuu kiinteistö- ja asuntokaupoista. Kouluttautuminen ja osaamisen päivittäminen ovat tärkeä osa jokaisen välittäjän työtä. Ammattitaito on myös tärkeää pitkäaikaisen asiakassuhteen rakentamisessa. Nopeus, helppous ja tehokkuus kruunaavat asiakaskokemuksen.

JYA Housing LKV huolehtii ammattitaidosta. Säännöllisin välein myyjämme suorittavat erityisesti KiAT- ja LKV-tutkintoja. LKV-koe (laillistetuksi kiinteistönvälittäjäksi pätevöittävä koe) järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti kolme kertaa. Jäljellä on enää kaksi koepäivää syyskuussa ja marraskuussa.

Tänäkin syksynä useat JYA Housing LKV:n myyjät suorittavat joko KiAT-tutkintoa tai osallistuvat LKV-kokeeseen.

 

Marja-Leena Suominen_netti_uusinMarja-Leena Suominen, asuntomyyjä, JYA Housing LKV pääkaupunkiseutu

 

“KiAT:in eli kiinteistöalan ammattitutkinnon aikana asuntomyyjät saavat perusteellisen läpileikkauksen lainsäädännöstä ja verotuksesta kaavoitukseen asti. Noin vuoden kestävän näyttötutkinnon aikana yksityiskohtaiset tehtävät ja näyttökoe valmentavat opiskelijoita LKV-tutkintoon. Teoria yhdistettynä käytännön työhön antaa välittäjälle varmuutta ja tietotaitoa!”

 

RitaKuittinen_Rita_valk_net Kuittinen, myyntipäällikkö, JYA Housing LKV Hämeenlinna

 

“LKV-koe ja valmennuskurssi perehdyttävät yksityiskohtaisesti kiinteistölainsäädäntöön sekä Hyvään välitystapaan. LKV-kokeet ovat valtakunnallisia, ja niitä järjestetään muutamia kertoja vuodessa. Osallistun nyt ensimmäistä kertaa. Koe on vaativa kokeneellekin myyjälle, sillä läpi pääsee pieni osa osallistujista. Kokeen suoritettuaan välittäjä on oikeutettu käyttämään LKV-tunnusta ja pääsääntöisesti toimimaan välitysliikkeen vastaavana hoitajana.”

 

Kirjoittaja: JYA Housing LKV